Tankvogn i grøften

Kl. 21.03 onsdag fik politiet via alarm 112 melding om, at en tankvogn med benzin og diesel i tankene var kørt i grøften på Havdrupvej i Lille Skensved.

Det viste sig, at en 47-årig, mandlig lastbilchauffør fra Hvidovre under kørsel ad Havdrupvej i nordvestlig blev overrasket over glat føre i et vejsving. Han mistede kontrollen over lastvognstoget, således at han med forvognen kørte i grøften i højre side af kørselsretningen. Forvognen væltede om på siden, mens anhængeren ramte en lygtepæl, men forblev på vejen.

Brandvæsnet udlagde skum over køretøjet for at undgå brand, og politiet rekvirerede et elselskab til at afbryde strømmen i den påkørte lygtepæl. Chaufføren blev i en ambulance bragt til kontrol på skadestuen i Køge, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Olieselskabet kom til stedet med en tom tankvogn for at tømme den forulykkede lastbil, som senere kunne bjærges. Redningsberedskabet foretog herefter miljømæssig oprydning efterfølgende. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.