Bendtners konkurrent er alligevel på vej væk

Den danske fodboldlandsholdsspiller Nicklas Bendtner ser alligevel ud til at få lidt lettere vej til startopstillingen i Wolfsburg i foråret.

Selv om det modsatte flere gange har været slået fast, er kroaten Ivica Olic nemlig tæt på et skifte til bundesligakonkurrenten Hamburger SV.

Det skriver nyhedsbureauet dpa med flere tyske medier som kilder.

- Faktum er, at alle underskrifterne ikke er på plads, siger Wolfsburgs manager Klaus Allofs om den aftale, han tidligere på ugen har afvist kategorisk.

- Der er ikke skrevet under på nogen kontrakt. Jeg er lidt gammeldags på den front. Intet er underskrevet og derfor er intet meldt ud, siger Allofs videre.

Hamburger SV har bekræftet, at Ivica Olic er ankommet til lægetjek. Den 35-årige angriber var en publikumsfavorit, da han sidst var i HSV fra januar 2007 til juli 2009. Da scorede han 48 mål i 115 kampe for nordtyskerne.

- Jeg er glad for, at vi har fundet en løsning. Jeg tror, at alle parter er tilfredse, sagde Ivica Olic allerede til det tyske fodboldmagasin Kickers hjemmeside sent torsdag aften.

Nyhedsbureauet skriver desuden, at Wolfsburg er tæt på at hente midtbanespilleren Andre Schürrle fra Schalke 04. Heller ikke her er kontrakten imidlertid skrevet under.