Udsigt til sejt træk for traktor

Sagen er blevet udskudt én gang, men onsdag tager byrådets kultur- og fritidsudvalg stilling til, om der skal gives tilladelse til traktortræk på boldbanerne ved den tidligere Alsted-Fjenneslev Skole. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er den nystartede forening Alsted-Fjenneslev Traktor Træk, der ønsker at afvikle et arrangement en gang om året. I år var det planen, at det skulle foregå weekenden 29. og 30. august, og at andre sommerfest-aktiviteter kunne kobles sammen med det.

Udover skolens boldbaner har også en mark, som kommunen har forpagtet ud, været i spil, men marken er nu taget af programmet igen.

Den ligger nemlig ikke i nærheden af skole, hal og parkeringsplads, og derfor vil det ikke give mening at bruge marken, når traktortræffet skulle kobles sammen med andre aktiviteter på stedet i samme weekend, mener forvaltningen.

Landmanden, der har forpagtet jorden, er i øvrigt heller ikke interesseret i at lægge jord til aktiviteten. Forvaltningen er også skeptisk ved brugen af boldbanerne. Dels betyder det, at idrætslivet mister 1.600 kvm af grønsværen, og det derfor ikke længere vil være muligt at have to 11-mands-baner med de rette mål.