Fest for tre Venstre-løver

jubilæum: Byrådsmedlemmerne Karsten Nonbo, Troels Larsen og Søren Revsbæk fejret med reception for 25 år i kommunalpolitik.

Byrådsmedlemmerne Karsten Nonbo, Troels Larsen og Søren Revsbæk fejret med reception for 25 år i kommunalpolitik.

næstved: Selv om Karsten Nonbo, Troels Larsen og Søren Revsbæk er medlemmer af samme parti - Venstre, er de også forskellige. I hvert fald, når det gælder gaveønsker. Det afslørede Næstveds borgmester Carsten Rasmussen, da han fredag eftermiddag holdt festtale for de tre Venstre-politikere, der har været byrådsmedlemmer i 25 år.

De udgør en stærk trio i Venstres byrådsgruppe på otte, men de har rødder tilbage i de gamle kommuner. Karsten Nonbo startede i Fladså, Troels Larsen i Suså, mens Søren Revsbæk indledte sin politiske karriere i Næstved. Siden valget i 2006 har de været medlemmer af Næstved byråd.

Men tilbage til gaveønsker.

Carsten Rasmussen fortalte, at Søren Revsbæk ønskede sig biografbilletter, Troels Larsen gavekort til rejser og Karsten Nonbo et årskort til Fladså Svømmehal.

Ønskerne blev opfyldt, og desuden blev de tre jubilarer begavet med masser af rødvin. Og så var der ellers uddeling af håndtryk, kram og gode ønsker fra de mange gæster, der mødte op i Foyerbygningen, hvor receptionen blev holdt. Byrådssalen på rådhuset var nemlig ikke stor nok til at rumme så mange gratulanter: politikere, venner, familie og samarbejdspartnere.

Og talelisten var lang. Partifællen Kirsten Devantier kaldte jubilarerne for de tre musketerer, der med liberale våben slås for at redde Næstveds økonomi. Venstres næstformand i Næstved, Stig Hansen, glædede sig over, at partiet kan stille med hele tre jubilarer. Og der var venlige ord fra Else Marie Holm, formand for vælgerforeningen, socialdemokraten Helle Jessen og landboformanden Povl Fritzner.