Sophie Løhde skød valgåret i gang

Det er blevet en årligt tilbagevendende begivenhed, og i år var det ottende gang, at Venstre i Furesø og Egedal havde sat hinanden og det lokale folketingsmedlem Sophie Løhde stævne til nytårskur.

Godt 120 mennesker havde fundet vej til Ellegården i Farum for at få taget hul på et nyt, politisk år.

"Det er en fantastisk fin måde at få sagt godt nytår til hinanden på og en god anledning til at få snakket om, hvad der rører sig - både politisk og i øvrigt i lokalområdet. Og så er der jo højt humør, når vi er så mange samlet", siger Sophie Løhde.

Folketingspolitikeren holdt selv nytårstalen, hvor der blev set tilbage på det forløbne år i politik og ikke mindst frem mod det folketingsvalg, der kommer en gang inden for de kommende otte måneder.

"Det er jo en politisk interesseret forsamling, så derfor fylder et valg meget. Det gjorde det til en vis grad i min tale, men det gjorde det især i snakkene rundt om bordet. Der er en god stemning, og en følelse af, at vi er klar til valg, når statsministeren trykker på knappen", fortæller Sophie Løhde.

Venstre-folkene hyggede sig også med amerikansk lotteri og fællessang, men der var ikke tvivl om, hvad der var aftenens hovedtema.

"Det var en på alle måder hyggelig aften. Den bliver jo ikke mindre hyggelig af, at vi i år har mulighed for at vinde regeringsmagten tilbage", lyder det grinende fra Sophie Løhde.

Sophie Løhde er stillet op i Egedal-kredsen, der dækker både Egedal og Furesø kommuner.