Sang, teater, film og musik

Torsdag den 29. januar: Hjerteforeningen slår i samarbejde med Ringsted Kommune dørene op for et nyt rådgivningstilbud, uderådgivning, på Knud Lavard Centret. Der er indvielse og reception torsdag den 29. januar klokken 10.

I Vetterslev Kirke er der familiegudstjeneste klokken 17.30.

Haraldsted-Allindemagle lokalråd og Allindelille Idrætsforening har madbix klokken 18 på Allindelille Friskole. Efter spisningen vil Rikke Lauman fortælle om voltigering, som er en kombination af gymnastik, akrobatik og ridning på hesteryg.

Søsterlogen Fru Inge har musikcafé klokken 19 på Teglovnsvej 44. Sangeren Henry O'Conner kommer med sin guitar og underholder med sit repertoire af irske folkesange.

Midtsjællands Spillemandslaug står for underholdningen, når der er nytårsfest for pensionister på Benløse Skole klokken 19.15.

På Ringsted Bibliotek kan man opleve teaterforestilligen »Ord mellem rum« klokken 21. Når dørene lukkes efter de sidste lånere, inviteres publikum ind til et meget personligt og interaktivt møde med biblioteket. I mørkets stilhed høres man bøgernes hvisken og stemmer fra århundredes skæbner eller samtidens erkendelser.

I Sct. Bendts Kirke er der klokken 19 stillegudstjeneste i sidekapellet.

Kino Ringsted har Danmarkspremiere på »Big Hero 6« klokken 18.15. Klokken 16.15 vises »Paddington« og klokken 20.15 »American Sniper«.