Michael Falch lægger ud i Viften

Den garvede sanger, der engang var frontmand i Malurt og Bodil-belønnet skuespiller fra Dan Turéll-filmene, er gået hen og blevet 58 år. Men ingen, der har oplevet ham de senere år enten solo eller med band er i tvivl om, at han netop nu når nye højder i sin live-optræden.

Den seneste årrække har været én lang kreativ optur for Michael Falch, og udgivelsen af albummet »Sommeren kom ny tilbage«, der gav ham en førsteplads på hitlisten i 2013 og for nylig en DMA statuette ved årets Danish Music Awards viste endnu en gang, at han er en mand, der ikke bare gentager sig selv. Han ved om nogen, at rusten aldrig sover.

Makkerparret Michael Falch / Lars Skjærbæk har dyrket en rocksound, der er lysere i beat og tone, og Falch har i sin lyrik fået ny luft under vingerne.

Michael Falch havde en forrygende festivalsommer i 2014 og i efteråret lod han sig opsluge af den ambitiøse Rolling Stones Teaterkoncert-turné. Den 20. oktober udsendte han så greatest-albummet »Hånden på Hjertet - de største sange«. Albummet gik ved udgivelsen direkte ind på salgshitlistens 2. plads og holder sig stadig i den øverste halvdel af top 20.

Falchen lægger ud i Rødovre

Nu skal Michael Falch ud i det danske land!

Når Falchen med band starter Danmarksturnéen i Viften i Rødovre fredag den 30. januar, bliver det med fokus på den lange række af klassiske Falch-sange, der står som en del af lydsporet til danskernes liv gennem mere end tre årtier, og sange som 'Mød mig i Mørket', 'Superlove', 'Den Eneste i Verden', 'De Vildeste Fugle' og 'I et Land uden Høje Bjerge' vil som en naturlig følge af det nye opsamlings-album med garanti være på sætlisten.

Fortid og nutid i Falchens værk bliver bundet sammen i en gnistrende liveoptræden.

Med sig på scenen har Michael Falch tre af medlemmerne fra hans gamle backingband, Boat Man Love, nemlig hans musikalske rejsekammerat Lars Skjærbæk på guitar, Troels Skjærbæk på bas og Christoffer Møller på tangenter samt trommeslageren Peter Dombernowsky, der har vist sig som et imponerende stærkt nyt bekendtskab i Falch-regi.