Se billederne: Statsministeren mærkede vækst i Allerød

nHos PP Møbler var stemningen spændt, da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) lagde vejen forbi forud for lanceringen af regeringens nye vækstinitiativer senere på foråret. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ugen har stået i vækstens tegn hos Socialdemokraterne, hvor der har været fokus på arbejdspladser, og både beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) og minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) har været på virksomhedsbesøg, før valgkampen for alvor skydes i gang.

Fredag slog Allerøds lokale møbelvirksomhed dørene op for statsministeren.

- Vi har tredoblet vores omsætning i forhold til for 10 år siden, siger administrerende direktør i PP Møbler, Søren Holst Pedersen, som sammen med sin søn, Kasper Holst Pedersen ejer virksomheden.

Siden 2011 har PP Møbler både haft en eksportfremgang på 22 procent og ansat flere hænder til at producere møbler, så den kan følge med den stigende efterspørgsel efter PP's møbler.

I dag står eksport for 60 procent af omsætningen og antallet af ansatte er fordoblet, oplyser Søren Holst Pedersen.

Og virksomheden fik da også rosende ord med på vejen af statsminister Helle Thorning-Schmidt.

- Det er jo en fantastisk virksomhed, hvor der bliver lavet lækre produkter, hvilket der går mange håndværkstimer med. Der er rigtig god stemning og alle ved, hvad de arbejder på. Det viser jo, man godt kan have en virksomhed, hvor der er god stemning, og alle har det rart. Virksomheden bliver jo belønnet i sidste ende ved, at de eksporterer en masse, siger statsministeren.