Godt tilbud: Slot til 85 millioner

Har du 85 millioner kroner på kontoen, så kan Sophienberg Slot nu blive dit. Det skriver Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Colliers International Danmark A/S har fået til opgave at sælge pragtejendommen på Strandvejen lidt nord for Rungsted Havn.

Slottet blev opført i 1744 som lystslot for Chr. VI og dronning Sophie Magdalene. Her kunne de kongelige nyde udsigten over sejladsen på Øresund. Ejendommen er senest blevet benyttet til konference- og hotelejendom.

- Hovedbygningen ligger højt hævet over Rungsted Strandvej med en bred facade til den berømte kystvej, der strækker sig fra København til Helsingør. Fra hovedbygningen er der direkte udsigt ud over Øresund til Sverige, fortæller Helle Horn Kramer, der er erhvervsejendomsmægler hos Colliers.

Hun bliver suppleret af sin kollega, Helene Hjorth Nielsen:

- Ejendommen består af en hovedbygning og to sidebygninger med et samlet areal på ca. 3.356 kvadratmeter. Hovedbygningen er i elegant rokokostil med mange smukke bygningsdetaljer og historisk charme. De to sidebygninger er opført i 1999 og tilpasset hovedbygningen, så det fremstår som en helhed.

Interesserede kan gå ind på hjemmesiden: »http://www.colliersemner.dk« og skrive »Rungsted« i Quick-søgefeltet, så dukker Sophienberg Slot på Rungsted Strandvej 219 op.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis torsdag