19-årige Helene brutalt overfaldet

19-årige Helene-Maria Groot Jørgensen blev natten til torsdag kort efter midnat pludselig overfaldet med adskillige knytnæveslag og blev væltet i jorden af en ukendt gerningsmand, da hun kom gående ved Elverdamsskolens afdeling på Holbækvej i St. Merløse.

- Offeret er stadigvæk på sygehuset, men hun bliver formentlig udskrevet i løbet af dagen. Hun har fået flere synlige skader, men har ikke brækket noget, sagde efterforskningsleder Egon Lauridsen fra lokalpolitiet i Holbæk torsdag formiddag.

Helene-Maria Groot Jørgensen fra St. Merløse var på en sen aften-gåtur, da hun hørte skridt bag sig og derefter regnede slagene ned over hende, ligesom hun også blev skubbet. Ifølge politiet er der ikke tale om et voldtægtsforsøg, men om rå umotiveret vold.

Da manden var løbet sin vej, ringede hun i første omgang ikke til politiet, fordi han også havde truet hende. Men da hun vågnede i morges og så, at sårene og skrammerne var blevet værre, tog hun på sygehuset og anmeldte sagen.

Indtil nu har politiet ikke mange ting, der kan lede dem på sporet af gerningsmanden til det umotiverede overfald.

- Men den 19-årige beskriver ham som 30-45 år gammel, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning og formentlig dansker. Og så var han iført sort joggingtøj med hætte og sorte støvler, fortæller Egon Lauridsen.

Politiet vil meget gerne i kontakt med personer, der eventuelt har set en mand på Holbækvej i St. Merløse kort efter midnat, eller som kan bidrage med andre spor i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Helene-Maria Groot Jørgensen har selv slået hændelsen op på sin Facebook-side, hvor hun skriver:

"Jeg blev i nat overfaldet! Og gennem tæsket. Dette skete på Store Merløse skole. Jeg var ude og gå en tur, hvor efter jeg bliver forfulgt af en mand iført sort jogginsæt med hætten trukket over hovedet. Ca. 30-40 år gammel ca. 1.80 høj. Han slår mig ned i jorden gentagende gange og slår mig i ansigtet. Han forsvinder hurtigt igen. Og jeg når desværre ikke at reagere! Hvis nogen har sæt nogen som passer til beskrivelsen af personen, eller ved noget må de meget gerne kontakte mig. I må også meget gerne dele dette opslag, så vi kan få fat i gerningsmanden!"

Se pigens opslag herunder: