Erhvervsfolk gratis på café

Virksomheder i Ringsted Kommune kan benytte sig af muligheden for ekspert-sparring på den kommende Business Café den 21. januar klokken 16-18, hvor advokat Morten Groot og en skattevejleder fra Skat stiller sig til rådighed. Business Caféen foregår på Den Kreative Matrikel, Garnisonen 38, 1. sal i Ringsted.

- Business Café er en åben vejledning for virksomheder, som vi gennemfører i tæt samarbejde med lokale rådgivere indenfor bank, advokat, salg, skat og revision, fortæller Lisbeth Eichen, der er erhvervskonsulent, og hun fortsætter:

- Business Café er et rigtig godt tilbud til virksomheder og iværksættere om at møde op med deres aktuelle spørgsmål og udfordringer, som de ønsker gratis, fortrolig vejledning og sparring om - over en kop kaffe.

Man har gennemført Business Cafeen første gang den 19. november, og her deltog blandt andet den lokale advokat Steffen Nielsen fra PARTNER advokater, og han fortæller her om sin oplevelse af den første Business Café:

- Der er tale om en meget uformel måde at give og få rådgivning på. Der var en meget afslappet stemning, og en stor lyst til at hjælpe dem, der kom.

- Jeg havde en iværksætter, som gerne ville have en samtale lidt mere privat, og det var der også mulighed for. Jeg oplevede, at spørgeren var meget glad for at kunne få gratis rådgivning, og at han anså det for et meget attraktivt tilbud.

- Ved den vejledningsaften, hvor jeg var til stede, var der også en revisor og en bank - og det gav rigtigt god synergi, for dét, den ene ikke kunne svare på, det kunne den anden eller den tredje.

- Det var heller ikke alle de besøgende, der have brug for rådgivning hos alle tre, og det var efter min opfattelse også fin service, at de besøgende kunne vælge lige den, de havde brug, fortæller Steffen Nielsen.