Start dagen med Verdens Bedste Nyheder

Fredag morgen den 9. september kan du få Verdens Bedste Nyheder ved stationerne i Høje-Taastrup. Det er Miljø- og Energicentret der i Høje-Taastrup sørger for at uddele morgenjuice og en avis med konstruktive nyheder om fremskridt i udviklingslandene og løsninger på globale udfordringer.

Årets nyhed er, at verdens lande i fællesskab har vedtaget 17 nye Verdensmål, der skal sætte retning for en bedre fremtid for os mennesker og den planet vi bor på. Målene handler nemlig om at tackle nogle af klodens største udfordringer, så både nuværende og kommende generationer kan få et bedre liv. FN har med målene besluttet, at vi senest i 2030 skal have gjort en ende på ekstrem fattigdom, have mindsket den globale ulighed og være godt i gang med at bremse klimaforandringerne.

Verdensmålene er en ambitiøs plan, men siden 1990 er andelen af verdens befolkning, der lever i ekstrem fattigdom, mindsket med næsten 70 procent.

Fredag morgen går flere end 2000 frivillige på gaden i hele landet og uddeler Verdens Bedste Nyheder til danskerne. Bag Verdens Bedste Nyheder står de danske udviklingsorganisationer, erhvervs- og mediepartnere, FN og Danida sammen om at fortælles danskerne, at kampen mod fattigdom nytter.