HUI overlod initiativet og tabte

Fodboldholdet HUI skulle følge op på de sidste to ugers pointhøst, hvor de har fået fire point i to kampe, mod lokalrivalerne fra Fredensborg. Selvom HUI-holdet lå højere end sine rivaler, var det et inspireret Fredensborg-hold, der gik ind og tog teten fra start af, og i takt med at deres dygtigste pasningsspillere fik mere plads at svinge taktstokken på, fik de trykket HUI-holdet længere og længere tilbage.

"Vi formår ikke at sætte os på kampen de første 10-15 minutter. I stedet overlader vi initiativet til deres dygtige pasningsspillere, som får flyttet bolden godt rundt mellem vores kæder," lyder det fra HUI-spilleren Nicholas Gutierrez, når snakken går, hvad der gik galt i kampen.

Fredensborgs pres resulterede i en 1-0-føring, og herfra kunne HUI ikke genfinde fodfæstet og arbejde sig tilbage i kampen, som sluttede 2-0 i Fredensborgs favør.

HUI's næste kamp er på lørdag på udebane mod Grønne Stjerne fra Brøndby Strand, der ligger under Hørsholm-holdet, der indtager femtepladsen, i tabellen.