Fire danske mestre i 3D-bueskydning i TIK

Årets Danske Mesterskaber i 3D bueskydning blev afholdt lørdag den 17 september.

De smukke omgivelser ved Egeskov Slot på Fyn dannede rammen om et anderledes DM stævne, hvor også slottets almindelige besøgende fik en alletiders mulighed for at se rigtig 3D bueskydning helt tæt på.

Arrangørerne fra Ulbølle Bueklub havde stillet i alt 48 mål op på to ruter, så hver af de mere end 260 deltagende skytter kom til at skyde på 24 mål.

Den dejlige forlængede sommer gav pæne temperaturer ved afslutningen på årets udendørs sæson, men det var også tydeligt at efteråret kiggede frem med en god vind som på enkelte af målene viste sig at være en stor udfordring for mange skytter.

TIK Bueskydning stillede med et hold på syv skytter. Ronny og Sanna Lund er begge erfarne 3D skytter, så de to var i deres rigtige miljø imellem træer og buske. De fem resterende TIK skytter er skiveskytter til daglig, så de kom alle på en speciel og lidt mere uvant opgave med at forsøge at ramme de opstillede dyr på forskellige ukendte afstande på ruten.

Alle skytterne havde, ifølge Anette Stilou fra TIK Bueskydning en hyggelig og udfordrende dag, der gav følgende resultater: Andreas Darum og Ronny Lund blev nummer 5 og 8 i Buejæger klassen.

Sune Rasmussen vandt guld i Herre Aspirant Compound. Tore Bjarnason vandt bronze i Herre Mini Compound. Sanna Lund vandt guld i Dame Aspirant Compound, Balder Jacobsen vandt guld i Herre Aspirant Recurve og Sasha Rasmussen vandt guld i Dame Junior Compound.