Hillerød Fysioterapi og Træningscenter fyldte 10 år

Lørdag 10. september kunne Hillerød Fysioterapi og Træningscenter fejre sin 10 års fødselsdag i FrederiksborgCentret og de to ejere, Lars Bryde Lind og Thomas Höfelsauer, der begge er uddannede fysioterapeuter, havde sat et spændende program sammen til alle gæsterne.

Det hele startede klokken 08.15 med fødselsdags Basecamp. Klokken 9 med morgenmad, og herefter var der underholdning, foredrag og masser af aktiviteter resten af dagen frem til klokken 18.

De to ejere havde en dejlig dag og fik tid til at hilse på mange af gæsterne:

"Vi er rigtig glad for at så mange kommer forbi og hilser på os i dag. Det har i løbet af disse 10 år udviklet sig til nok Danmarks største fys- og træningscenter. Vi startede med cirka 1700 kvadratmeter og efter den sidste ombygning, så er vi på cirka 2500. Vi har 18 klinikker med fysioterapi og massage og så har vi et fantastisk træningscenter," fortalte Thomas og Lars.

"Nu er det nye Sundhedscenter lige åbnet her ved FrederiksborgCentret og vi håber, at vi kan få et godt samarbejde med dette i fremtiden," sagde Lars Bryde Lind, der sammen med Thomas måtte tage imod flere nye gæster på den store dag.