Populær krimiforfatter på besøg

Forfatter Anna Grue lægger vejen forbi Kalundborg Hallerne torsdag den 13. oktober klokken 19. Det sker i forbindelse med, at Kalundborg Biblioteker i oktober har fokus på forskellige genrer inden for litteraturen.

I uge 41 handler det om krimigenren. Derfor er Anna Grue inviteret til at komme og fortælle om sit forfatterskab.

Hun debuterede i 2005 med spændingsromanen »Noget for Noget«, som modtog Det danske Kriminalakademis diplom for en »fremragende debut«. I 2007 tog Anna Grue springet som fuldtidsforfatter, og har blandet andet udgivet krimiserien om den skaldede detektiv.

En af de seneste bøger fra hendes hånd er kærlighedsromanen »Italiensvej«, der foregår i 50'ernes København, og der er for kort tid siden kommet endnu en krimi i serien om den skaldede detektiv, »I lige linje«.

- Hun er en alsidig og populær forfatter. Ønsket om at få besøg af Anna Grue, har også været et brugerønske fra et biblioteksklubmøde, hvor vi spurgte ud til medlemmerne om, hvilke ideer de kunne have til arrangementer. Sådanne forslag er vi glade for og det passer fint ind i fokus på krimigenren, siger Tina Christiansen fra Kalundborg Biblioteker i en pressemeddelelse.

Arrangementet holdes torsdag den 13. oktober kl. 19 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallerne, hvor der er indgang fra Torvet.

Billetter kan købes via Kalundborg bibliotekers hjemmeside. Der er rabat til biblioteksklubbens medlemmer.