Rungsteds lyncomeback knockoutede de danske mestre

Det ambitiøse Rungsted Seier Capital-hold fik en udemærket start på sæsonen med en sejr over Herning Blue Fox, og tirsdag aften skulle Rungsted op imod de regerende danske mestre. Her var det de danske mestre, der regerede i kampens første 30 minutter, og det gav dem en 0-3-føring. Men i løbet af de sidste to minutter af anden periode ændrede kampbilledet sig og med tre scoringer havde Rungsted en 4-3-føring, som de holdt hjem.

Rungsted-holdet kom ud på halvt blus, og det udnyttede Esbjerg til at spille sig til en 3-0-føring. Og med udsigt til endnu en skideballe i omklædningsrummet mellem 2. og 3. periode tog fanden ved Rungsted-spillerne, der scorede, reducerede og tog føringen på lige over to minutter ved 2. periodes udgang.

"Vi får scoret til 2-3, og derfor får vi troen på det. Derfra har vi momentum og det udnytter vi til at score til 3-3 og 4-3, da der er 2 sekunder tilbage af 2. periode," lyder det fra det unge Rungsted-talent Gustav Green.

Rungsteds næste opgave er de ubesejrede rivaler fra Rødovre Mighty Bulls, der kommer på besøg i Saxo Bank Arena fredag aften.

1-3:#3 Kent McDonell (#96 F. Brunnström, #9 B. Connolly)

2-3: #8 Nicolai Weichel (#9 B. Connolly, #4 J. Holten Møller)

3-3: #23 Jon Palmebjörk (#48 N.B. Jensen)

4-3: #15 Nikolaj Rosenthal (#23 J. Palmebjörk, #48 N.B. Jensen)