Seks 'Farveglader' udstiller på Kirkehavegaard

Så er der igen udstilling med Farvegladerne på Kirkehavegaard. Der er fernisering lørdag 17. september fra klokken 14.00-17.00. Det er seks medlemmer af Farvegladerne, der udstiller.

Ulla Schou-Christensen udstiller fotografier og smykker. Ulla Schou-Christensen har haft fotografering som sin hobby, lige siden hun som fireårig fik sit første kamera. Det ofte abstrakte resultatet bliver enten printet på fotopapir, overført til en aluminiumsplade eller et lærred.

Erik Starberg udstiller malerier. Omkring år 2000 begyndte Erik Starberg at male i sin fritid, og han maler efter sit humør og sindsstemning. Der kommer tit og ofte natur og mennesker med på billederne.

Gerd Zachariassen laver glas og smykker. Hun fortæller, at hun lader sig inspirere af den smukke natur, hun bor i. Anne Merete Nielsen laver stentøjsfigurer, der oftest færdigbrændes med glasur. Når der skal ekstra knald på farverne, så bruger hun akrylmaling, fortæller hun.

Birgitta Holst Olsson udstiller malerier, der er malet med acrylfarver. Inspirationskilden, som overvejende er i blå farver, er den nordiske natur, fortæller hun.

Endelig syer Annie Kjær patchwork. Det har hun gjort siden slutningen af firserne, og hun har igennem årene deltaget i adskillige kurser og udstillinger. Annie Kjær udstiller denne gang hovedsageligt mindre artquilts samt diverse brugsgenstande.

Udstillingen åbnes 17. september klokken 14.00, og ellers er der åbent søndag 18. september fra klokken 11.00-16.00, tirsdag 20. september til fredag 23. september fra 15.00-18.00, lørdag 24. september fra 14.00-17.00 og søndag 25. september fra 11.00-16.00.