"Vi har stadig de samme tre sidste cifre i telefonnummeret"

Fredag var der stor reception, og anledningen var da også særlig, da virksomheden Døssing & Partnere på Trollesmindeallé kunne fejre ikke mindre end 100 års fødselsdag.

Derfor var der inviteret omkring 1.500 gæster fra nær og fjern, så virksomheden har mange grene ude i det hillerødanske og nordsjællandske erhvervsliv.

"Vi plejer at sige, at den, der lever skjult, lever godt. Men vi snakkede om det i partnergruppen og blev alligevel enige om, at 100 år var noget helt specielt," siger Michael Nielsen, der er en af de i alt ni partnere i virksomheden.

Og der var budt op til fornem fest fredag i Trollesminde Kontorpark, hvor virksomhedens i dag 50 medarbejdere holder til. Der var sat telte op og hyret parkeringsvagter til at tage sig af den store mængde biler, der skulle på plads, inden gæsterne skulle ind og hilse på, kigge på det bugnende gavebord og have en pandekage, en ristet fra pølsevognen, en kold øl eller alle tre ting.

Grenene fra Hillerødvirksomheden når helt til Tyskland, for der var også levende musik til receptionen - et band som Døssing-firmaet har mødt til en firmatur til Hamborg.

Virksomheden blev grundlagt af Aage Døssing, og den første adresse var i Slotsgade. Senere hen kom Preben, søn af Aage, og hans søn Peter ind i firmaet. Den sidste Døssing stoppede for 3-4 år siden sit daglige virke på kontorer hvor der i dag er 9 partnere.

Da den nuværende partner i firmaet, Morten Rasmussen, holdt tale.

Med 100 år på bagen er der mange små historier og anekdoter at fortælle: "Vi har for eksempel stadig de samme sidste tre cifre i vores telefonnummer - 314 - som Aage Døssing startede med," sagde han.

Selv var han begyndt i 1976, fortalte han.