90 unge vil med på Åben Industridag i Gribskov

NETVÆRK 28. september inviterer Gribskov Erhvervscenter alle interesserede unge til Åben Industridag, og der er allerede 90 tilmeldte, og stadigvæk flere pladser.

"Det er et virkelig højt antal, for det er unge, der har meldt sig til at komme ud og besøge virksomheder indenfor netop de fag, der allerede interesserer vores lokale unge", fortæller Mette Ehlers Mikkelsen, Gribskov Erhvervscenter A/S.

Åben Industridag arrangeres i samarbejde med 10. klasse, modtagerklasserne samt produktionsskolen og KUU, og igennem samarbejdet er man nu i direkte dialog med fremtidens arbejdskraft. Om deres ønsker og drømme, om erhvervsuddannelse og jobmuligheder.

"De unge, vi taler med i dag, er de unge, der snart påbegynder en uddannelse og for at sikre, at dette valg bliver så rigtigt som muligt, tager vi 28. september på virksomhedsbesøg hos de af kommunens virksomheder, som melder tilbage til os, at de i fremtiden har brug for arbejdskraft."

På dagen besøges virksomheder indenfor tre hovedområder. Håndværk og Industri, Hotel/restaurant, butik, sælger, detailhandel. Sundhed og pleje.

"Vi opdeler de unge i de tre hovedområder og tager rundt på besøg i tre busser. Vi forventer at kunne besøge ca. fem virksomheder inden for hvert område. Vi vil gerne besøge så relevante virksomheder som muligt, så er man interesseret i at få besøg af fremtidens frbejdskraft til netop din virksomhed, så kontakt endelig Gribskov Erhvervscenter", siger Mette Ehlers Mikkelsen, direktør i Gribskov Erhvervscenter.

Yderligere info og kontakt:

www.gribskoverhvervscenter.dk