Kvinde-underholdning Stevnshallen

En kombination af underholdning og indsamling under overskriften 'Ladies Night' har de senere år vist sig som en stor succes på begge fronter. Kræftens Bekæmpelse på Stevns går egne veje med stor succes. Og igen i år laver foreningen et arrangement for at være med til at samle penge ind til brystkræftforskningen. Der laves forskellige typer arrangementer over hele lande, hvor langt de fleste finder dog sted 8. oktober, som er officiel Lyserød Lørdag.

- På Stevns har vi dog valgt at lægge arrangementet ugen før, nemlig lørdag 1. oktober. Men det bliver en lige så sjov, spændende og festlig aften som de to tidligere år, lover Anny Borch Jensen fra Kræftens Bekæmpelse på Stevns.

Der er igen modeopvisning denne gang med tøj fra Bent Møller, Frøken Klunz, By Lagoni, Cloud Nine og Le Paris samt sko fra Klinik for fodterapi / Stevns Sko.

- Tøjet vises af modige kvinder, der selv har haft brystkræft, og som har truffet hinanden gennem den brystcafé, som to frivillige har startet for nogle år siden sammen med Kræftens Bekæmpelse på Stevns. Der ud over er der igen i år nogle friske børn med som modeller, forklarer Anny Borch Jensen, der sammen med de andre fremmødte kvinder lørdag kan se frem til en lækker buffet fra Restaurant Harmonien.

På aftenen er der også forskellige spændende stande med tøj, sko, smykker og velvære samt gode råd om tænder.

Anytime, Smykke og Brillehuset, Cloud Nine, By Lagoni, Bent Møller, Klinik Unique, Klinik for fodterapi / Stevns Sko, Frøken Klunz, Frøken Sølv, Klinik for fodterapi ved Anne Wessel og Mit Helle for Velvære vil sammen med tandlæge Dorthe Bredgaard stå bag standene.

Underholdningen bliver leveret af Mettes Zumbadansere, Dance Fitness ved Susanne Bech Kimman samt af Finken og Filigutten. Sidstnævnte er to friske, unge mennesker, som synger gamle halvlumre folkeviser med et glimt i øjet.

Frank Clifforth, som en del vil kende fra X Factor, kommer også og giver nogle numre.

Aftenen slutter igen med Wood Emblem & the Corky Potion.

- Vi har modtaget rigtig mange flotte gevinster, så det kan godt betale sig at købe lodder til aftenens lotteri, ligesom der trækkes en antal gevinster på billetnumrene., lyder det fra Anny Borch Jensen.

Man kan se mere på www.stevnsladiesnight.dk og facebook/stevnsladiesnight