Det er på nettet det sker

Et gammelt ord siger "nettet sover aldrig".

Sådan er det også med avisens hjemmeside, albertslundposten.dk, og vores Facebook-side, facebook.com/albertslundposten.

Her opdaterer vi dagligt med masser af lokale nyheder og debat, og vi prioriterer debatten blandt læserne meget højt.

På nettet bliver debatten mere levende og dynamisk, fordi man ikke skal vente en uge eller endnu længere på at svare på indlæg, som man skal med den trykte avis.

På nettet kan man også få sit indlæg bragt, stort set samtidig med at det bliver sendt til os - noget mange læsere sætter pris på, når det for eksempel gælder en sag, der er højaktuel lige nu.

Hvis man ønsker det, er der også mulighed for at få sit foto med på debatindlægget.

Du kan også være med i debatten, det kan gøres ved at sende en mail til os, på

ap@albertslundposten.dk, husk fuldt navn og postadresse.

Vi optager ikke anonyme indlæg, og vi frabeder os venligst håndskrevne læserbreve.

Ønsker du et foto på indlægget, kan du vedhæfte billedet på mailen.

På vores Facebook-side, facebook.com/albertslundposten, kan du også deltage direkte i debatten, ved at kommentere på de artikler vi lægger ud.

Det er der flere og flere der benytter sig af, og tit går bølgerne højt blandt læserne om de spørgsmål som vores artikler rejser. Nogle gange bringer vi udpluk af læsernes debat i den trykte avis.

Med andre ord er både læserne og vi forlængst blevet vænnet til, at det er på nettet, at debatten foregår. I den trykte avis er pladsen desværre ikke længere til at bringe debatindlæg.

Vi er klar over, at dette vil ærgre en del af vores læsere, der gennem årene har vænnet sig til at følge debatten her. Men udover pladshensynet er vurderingen hos redaktionen også, som nævnt, at debatten bliver mere levende og aktuel ved at foregå på nettet.

Som medie skal vi følge med tiden, og det kræver naturligvis noget tilvænning for alle - både for os selv og for læserne. For husk:

Nettet sover aldrig. Red.