Talentlinje får workshops

Der går otte elever på Musisk Skole i Kalundborgs talentlinje, som har eksisteret siden 2004.

Talentlinjekoordinator Lars Lundgaard Jensen fortæller, at man på den treårige talentlinje er klar med et nyt tiltag. Nogle af minutterne fra soloundervisningen konverteres til fælles workshops, som skolens egne lærere står for.

Det er et ønske om større sammenhængskraft på talentlinjen, hvor det at gå til soloundervisning, bliver forstærket med yderligere fælles musikalsk læring og oplevelser. Klaverlærer Rogelio Flores skal have musikhistorie med eleverne og tager dem blandt andet til koncert i Jyderup onsdag den 5. oktober med talenteleverne hvor skal opleve Copenhagen Phil, Sjællands symfoniorkester.

Trommelærer Morten Grønvad, guitarlærer Leif Hesselberg, violinlærer Christoffer Thorhauge og klaverlærer Søren Bebe laver også workshops med forskelligt indhold for eleverne.

Derudover har Musisk Skole lavet et partnerskab med Sparekassen Sjælland omkring to arrangementer, hvor også tidligere talentlinjeelever bliver inviteret med.

Tirsdag den 1. november kommer den dansk-somaliske sanger Aisha på besøg. Mandag den 23. januar kommer Tue West på besøg.