Riddersholm: Vi er klar med stærk startellever

AGF har hentet nye folk ind til sæsonstart, men Glen Riddersholm vil gerne forstærke truppen yderligere.

Fire nye spillere er klar i AGF's trup til sæsonpremieren søndag, hvor spillerne skal til Haderslev for at møde Superligaens vicemestre, Sønderjyske.

Selv om AGF-træner Glen Riddersholm er glad for sine indkøb, vil han gerne styrke truppen yderligere.

- Vi har forstærket vores startellever, men vi har ikke en så stor bredde endnu, men det er fordi, vi stadig er ude og sondere i bestræbelserne på at forstærke truppen.

- I forhold til startelleveren har det været et mål at forstærke, og det synes jeg, vi har gjort.

- De fleste nyankomne spillere er til startopstillingen, og når vi samtidig har kunnet se, at vi var konkurrencedygtige i foråret, har det givet os en tro på, at vi kan gøre det igen.

- Nu skal vi bare gøre det over 26 kampe i stedet for fem kampe, siger Riddersholm.

Cheftræneren har hentet Martin Spelmann og Mustafa Amini ind til midtbanen, Kasper Junker til angrebet og Aleksandar Jovanovic til målet.

De sidste fem kampe i Superligaen kastede ti point af sig, men det blev alligevel kun til en slutplacering som nummer ti.

Alligevel tror Riddersholm på, at klubben kan få en af de eftertragtede pladser i top-seks, som giver en plads i mesterskabsspillet.

- For os handler det om at sætte overliggeren højt, så vi er nødt til at stræbe og yde mere for at tage de skridt, vi skal.

- Vi ved godt, at det er nogle store lange skridt, vi skal tage for at lande i top-seks, men det er det, vi vil sætte os for at gøre, siger Riddersholm.

Til at starte med skal de aarhusianske fodboldspillere søndag forsøge at hente point mod Sønderjyske, der torsdag aften vandt 2-1 på hjemmebane over norske Strømsgodset i kvalifikationen til Europa League.

Riddersholm må mod Sønderjyske undvære landsholdsangriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der fik et vrid i knæet i testkampen mod svenske BK Häcken. Desuden er Daniel A. Pedersen og Jens Stage ude med skader.