HIC tog en sikker sejr i Gribskov

Herstedøster holdt fast i placeringen lige under toppen i serie 1, da de lørdag gæstede bundholdet Gribskov, og vandt med 3-5. Med tre kampe tilbage at spille i sæsonen, deler HIC'erne 4. pladsen med tre andre hold. Et point foran dem ligger Avarta.

Selvom HIC er godt placeret, bliver det mere end svært at nappe en af de to oprykningspladser. Herlev topper rækken, og har et fem points forspring til HIC, mens Farum på 2. pladsen er fire point foran HIC, men Herlev har spillet en kamp færre.

Lørdagens opgør mod Gribskov var tre sikre point i kassen til de blå fra Herstedøster. Cifrene 3-5 fortæller måske om en vis jævnbyrdighed, men reelt var der ikke spænding om resultatet.

Brandvarme Nicolai Beck bragte HIC foran efter blot fem minutter, og omkring den halve time gjorde han det også til 0-2.

Før pausen fik hjemmeholdet reduceret.

Godt en time ind i kampen gik HIC mål-amok med tre scoringer på fem minutter, og lukkede dermed effektivt for Gribskovs håb om at tage point i opgøret. Jakob Christensen, David Beisheim og Nicolai Beck sendte HIC på 1-5. Det var Becks 13 sæsontræffer.

I løbet af de sidste 20 minutter fik Gribskov reduceret to gange, men var aldrig i nærheden af sejren.