Elever fejrede sidste skoledag med skum og sjov

Ti års skoleliv kulminerede fredag for folkeskolens afgangsklasser, der på forskellig vis fejrede sidste skoledag inden de forestående eksamener.

Således også på Vallerødskolen, hvor 9.a, 9.b, 9.c og 9.d traditionen tro havde iført sig alskens kostumer i dagens anledning.

SE FLERE FOTOS I BILLEDGALLERIET

Således kunne man blandt andet støde på heste, Teletubbies, skolepiger, Spiderman, sygeplejersker, alpepiger, engle og al mulig andet godtfolk, som indeni gemte på hver sin feststemte elev.

Skoleinspektør Michael Geilager sørgede med megafon for at styre løjerne i nogenlunde civiliseret retning i skolegården, hvor eleverne efter optræden i fællessalen blev sluppet løs med karamelkast og vandkanoner.

De rigtig modige kunne derefter følge med over på volden bag skolen, hvor det også var tilladt at kaste med og smøre hinanden ind i barberskum.

Efter sidste skoledag venter det grønne filtbord så i den næste måneds tid på afgangseleverne, inden de er helt færdige med folkeskolen eller eventuelt fortsætter i 10. klasse, som Vallerødskolen i øvrigt også huser for hele kommunen.