FCK er ramt af skader før topopgør mod AaB

Erik Johansson og flere andre profiler er ukampdygtige for FC København, som skal møde medaljebejleren AaB.

Torsdag står FC København foran den fjerde vanskelige opgave på 12 dage, og det tætte fodboldprogram er begyndt at sætte sine spor i truppen.

FCK-stopperen Erik Johansson er ude med en skade, og svenskeren kan derfor ikke være med i torsdagens opgør ude mod AaB i Superligaen, fortæller træner Ståle Solbakken efter onsdagens træning.

- Erik Johansson er ikke klar til i morgen på grund af en lille forstrækning i lyskeregionen, og det kan godt skyldes det hårde kampprogram, for ellers har han ikke haft problemer tidligere.

- Det har Mikael Antonsson heller ikke, så det er dobbelt uheldigt, at han nu er ude resten af sæsonen. Han fik et mindre brud på kæben i pokalfinalen, og han skal opereres i morgen.

- Det er heller ikke sikkert, at Kasper Kusk når at blive klar, inden sæsonen er slut. Pelle Nilsson er begyndt at træne med igen, men har ikke spillet kamp i lang tid, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Nordmanden udtog samtidig en trup mod AaB, hvor Pelle Nilsson ikke indgik. Og kun 17 ud af 18 mulige navne er med mod nordjyderne på grund af de mange fravær.

Også kantspilleren Benjamin Verbic er ude af betragtning mod AaB på grund af karantæne.

Solbakken råder i den smalle trup kun over Mathias "Zanka" Jørgensen og unge Marcus Mathisen som centrale forsvarsspillere, men Christoffer Remmer kan også vikariere på pladsen.

Kampen på Nordjyske Arena i Aalborg går i gang torsdag klokken 20.