Tre mål af brandvarme Sharza

janl

Hvepsene er i den grad med i oprykningsspillet til fodboldens 1. division. Og skal en enkelt mand have æren for den øjeblikkelige placering, så er det 22-årige Jabar Sharza, der med en stribe scoringer – og senest tre mod Aarhus Fremad – har sørget for, at de forårets sidste fire kampe bliver meget spændende.

- Vi er nu i en situation, hvor vi har fire "finaler" til at afgøre, om det skal være os, der rykker op. Vi går målrettet efter at rykke op – også selv om vores budget ikke er det største. Vi har tilrettelagt det på en sådan måde, at vi også vil kunne gøre os i den næstbedste række, siger Brønshøjs træner Jesper Hansen, som på det seneste har kunnet se, at den gameplan og dagsorden, som han og spillerne så hårdt har arbejdet med giver pote.

- Det var lidt fjollet, at vi tabte to kampe, hvor vi styrede spillet fuldstændig. Men vi holdt fast – vi har kun filet en lille smule under træningerne, så det ser helt fornuftigt ud, siger den tilfredse træner.

I lørdags var det altså endnu en gang Jabar Sharza, der sørgede for målene. Han har scoret otte mål i de seneste fem kampe. Mod Aarhus Fremad noterede Christian Haslund på Brønshøjs hjemmeside, at der ikke var så meget at diskutere efter kampen. Sharza skulle naturligvis have fiduspokalen for sit hattrick.

Tre pragtskud

De 411 tilskuere på Tingbjerg Ground så Jabar Sharza indlede scoringen efter en lille halv time, da han scorede dirtekte på frispark. Efter pausen fulgt han op med to nye mål. Efter en times spil trak han fri i venstre side, og sparkede bolden over i det lange hjørne. Dette pragtmål blev fulgt op med et lignende mål fem minutter senere, da han følt sendte bolden op i hjørnet på ny.

Efter sejren er Brønshøj Boldklub rykket op på tredjepladsen, der jo giver oprykning. På lørdag er der lagt op til et mægtigt brag i Sundby Idrætspark. Også Fremad Amager er inde i en god periode, så mon ikke der kommer mange tilskuere – og mange af dem med gul-sorte halstørklæder og trøjer?