BSV-topscorer efter storsejr: Fantastisk udgangspunkt

DM-guldet er tæt på at havne hos Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer efter storsejr over Team Tvis onsdag.

Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) håndboldherrer ligner mere end en favorit til at snuppe DM-guldet i denne sæson.

Onsdag aften diskede BSV op med en storsejr på hele 27-20, da Team Tvis Holstebro var på besøg i Jysk Arena i det første finaleopgør.

Hjemmeholdets Nikolaj Markussen blev BSV-topscorer i opgøret med seks scoringer, og han lufter da også stor optimisme.

- Vi skal stadig spille en svær udekamp, men vi har givet os selv et fantastisk udgangspunkt. Det var mere, end vi havde turde håbe på, men hvis man kan smide det væk mod nogle, så er det mod Tvis Holstebro.

- De løber en rigtig god kontra, så vi skal spille endnu en god kamp på lørdag, siger Nikolaj Markussen til klubbens hjemmeside.

Han er ikke i tvivl om, at BSV skal bruge samme opskrift, som gav en sejr på syv mål onsdag, når det går løs i den anden finalekamp i Holstebro den kommende lørdag.

- I dag var vi gode til at passe på bolden, de scorede kun 20 mål, og Søren (Rasmussen, red.) stod jo fuldstændig vanvittigt. Vi spillede rigtig godt i dag, men vi skal gøre det igen i Holstebro for at blive danske mestre, siger Markussen.

BSV gik til pausen foran 16-10, men i løbet af de første fem minutter af anden halvleg reducerede Team Tvis til 13-16.

- Vi kæmpede for det hele tiden. Vi fik et skidt indhop til anden halvleg, og så fik de færden af, at de kunne være med, men ellers synes jeg, at vi holdt dem forholdsvis på afstand gennem hele anden halvleg. Og så byggede vi lidt på til sidst, siger Markussen.

Lykkedes det at hente DM-guldet lørdag, så er det et helt års arbejde, der lønner sig.

- Vi har gået og arbejdet for det her i et helt år, og vi har haft nogle udsving i løbet af året, som har gjort os klogere på os selv. Folk giver 120 procent, og så kommer heldet også, så de løse bolde falder ud til os.

- Det er en helt fantastisk følelse. Man føler, at man bare har et overskud. Det skal vi blive ved med, og så bliver vi svære at hente, siger Nikolaj Markussen.