Tandlæge vil skabe smukke smil på ny klinik

Tandlæge Heidi Lund ApS har haft egen klinik i Hovedgaden i Hørsholm i ti år, men nu har hun udvidet sin praksis med en klinik på Kurhotel Skodsborg.

Fokus er på de nyeste kosmetiske behandlinger, der skaber smukke smil, fortæller Heidi Lund.

"Jeg har længe haft lyst til at udvide og udfordringen med at skabe noget nyt fra bunden tiltaler mig meget. Jeg kan også mærke på mine patienter, at udseendet fylder mere og mere, og smukke tænder er som et visitkort, der signalerer, at vi er sunde," siger den lokale tandlæge, der tror, at hendes team vil falde godt ind i Kurhotel Skodsborgs naturlige helhed med de mange velvære- og skønhedsbehandlinger.

Hun har købt den mangeårig tandklinik på Kurhotel Skodsborg af Peter Steen Hansen, som i øvrigt fortsætter på klinikken og hver mandag tilbyder laserbehandlinger til sine patienter.

Ud over de traditionelle tandbehandlinger vil Heidi Lunds nye klinik byde på alt fra blegning, kroner og broer til den nyeste teknik inden for tandretning som Invisalign (gennemsigtige skinner) og Inman Aligner, hvor små skævheder hurtigt kan rettes til et smukt smil.

Heidi Lund er vokset op i Allerød, men bor i Mikkelborg og breder sig nu i det Nordsjællandske lokalområde med to klinikker.

For at markere ejerskiftet har Heidi Lund renoveret klinikken og indrettet den i en moderne nordisk stil, der komplementerer kurhotellet. Med italienske egetræsplanker, designerlamper med skiftende farver og afstressende effekt samt markedets mest komfortable stol vil hun byde patienterne velkommen på klinikken.timm