Video: Vordingborg på vej i serie 1

Efter en alt andet end velspillet topkamp kunne Vordingborg IF trække sig sejrsrigt ud af opgøret mod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark, der virkede fraværende i kampens første 70 minutter.

På en rædsom bane i Vordingborg, der syntes milimeter fra at lide tørkedøden, kom hjemmeholdet i front efter en gigantisk dommerfejl. Kampens dommer havde bestemt sig for at undlade at fløjte for noget som helst i kampens indledning, og det kostede FST, som blev snydt for et klokkeklart frispark i den situation, der førte til Vordingborgs 1-0-mål, der blev sat ind af bomber Casper Møllekær. Det manglende frispark var VIF-spillerne ganske givet ligeglade med, for de kørte på efter 1-0-målet. Det betød, at føringen kort efter blev fordoblet ved Jesper Andersen, der blev skiftet ind efter 41 minutters spil. På sin første boldberøring sparkede han flot bolden i kassen til 2-0. I øvrigt Andersens første turneringsspark i dette forår.

Føringen bragte ro på Vordingborg-spillet. Sydsjællænderne virkede i kontrol med kampen, og Sebastian Møller havde en gigantisk mulighed for at gøre det til 3-0 med 20 minutter igen. I stedet reducerede William Jakobsen for FST, der brugte de sidste 10 minutter på kanten af Vordingborgs felt. I de døende sekunder kom man frem til en stor chance, men den blev brændt, og så kunne Vordingborg juble over tre point og en øjeblikkelig førsteplads.