Så er GAME på gaden igen

Områdets børn og unge kan godt se at få snøret deres sneakers og bevæge sig på ud på asfalten for at dyrke noget gadeidræt. Sæsonen er nemlig lige gået i gang i organisationen GAME, der arrangerer street soccer, street basket og dans i Ballerup og Skovlunde.

Hos GAME er trænerne lokale unge, der har valgt at bruge deres tid og talenter på at uddanne sig til frivillige Playmakere og drive gadeidræt for nabolagets børn og unge.

»Vores Playmakere har glædet sig usigeligt meget til at komme i gang med træningerne. De ved godt, at mange af de lokale børn ikke finder vej ind i de etablerede foreninger og er stolte af at være med til at tilbyde et fællesskab til børnene på deres måde,« fortæller Maria Amrani, som er programkoordinator på Playmakerprogrammet.

Alle børn og unge i alderen 8-16 år er velkommen til at dukke op til træningerne, som er gratis. Man behøver ikke have gået til det før - det er sjovt for alle uanset niveau.

Hvor og hvornår?

GAME Skovlunde holder til ved Ellekilde Fritidscenter, Bybjergvej 1-3, og har ugentlige træninger hver onsdag. Street soccer er klokken 19.00-19.45, street basket 19.45-20.30 og dans klokken 19-20.

GAME Ballerup holder til i Hede-Magleparken og arrangerer dans hver tirsdag klokken 18-19 i Ballerup Fritids Center, Magleparken 10. Onsdage klokken 17.45-18.45 er der street soccer på multibanen ved Magleparken 92.

Faktaboks: Om GAME

GAME er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og gadekultur. GAME driver ugentlige træninger i 30 udsatte boligområder rundt i hele landet. Målet er at sænke tærsklen til idræt, så flere børn og unge kan være med

Til hver GAME-zone er der knyttet et team af frivillige Playmakere. Playmakere er unge, lokale, frivillige, der organiserer, faciliterer og afholder ugentlige træninger og andre fede aktiviteter i boligområdet. GAME Playmakers virker som rollemodeller i de udsatte boligområder og er en vigtig del af de sociale forandringer, GAME arbejder for.

Læs mere om GAME på www.gamedenmark.org