Skadet Sara Slott melder fra til Diamond League-stævne

Sara Slott Petersen døjer med smerter i baglåret og stiller ikke op til torsdagens stævne i Rom.

Torsdagens Diamond League-stævne i Rom bliver uden dansk deltagelse. Den danske atletikdronning Sara Slott Petersen døjer med smerter i baglåret og har derfor måttet melde afbud.

Efter afbud til sæsonens første to Diamond League-stævner var det ellers håbet, at den næste afdeling i Rom skulle blive med hendes deltagelse.

Men det danske OL-håb er fraværende på startlisten til torsdagens 400 meter hæk såvel som til stævneseriens næste afdeling søndag i Birmingham, lyder det på dansk-atletik.dk.

- Min træner og jeg har desværre været nødt til at trække stikket, da jeg ikke har kunnet komme smerterne i mit baglår til livs, siger hun med henvisning til skaden, som tvang hende til at melde fra til det senest planlagte stævne i Rabat 22. maj.

Årsagen til smerterne har vist sig at være en betændelsestilstand tæt på den ene baglårshæftning. Det har betydet en uges pause fra al løb, og først i denne uge er løbetræningen lige så stille startet op igen.

- Jeg er positiv omkring fremgangen, men vil først konkurrere, når jeg igen kan løbe over hække uden smerter. Om det bliver om en uge eller tre, har jeg svært ved at vurdere, siger Sara Slott Petersen.

Hun håber at kunne gøre comeback i Luzern 14. juni.