Bil trillede rundt og endte i Hannes have

Søndag aften kl. lidt over 21 blev freden hos familien Jarrels på Guldyssevej i Gundsømagle brudt af lyden af en bil, der brød igennem hegnet til familiens grund og trillede flere gange rundt om sig selv for at lande godt 30 meter inde på græsplænen.

Og det var en chokeret Hanne Jarrels, der hastede ud for at se, om der var sket bilisten noget.

"Han kravlede selv ud af bilen," siger Hanne Jarrels og fortæller, at bilisten efter omstændighederne tilsyneladende er sluppet ualmindeligt billigt taget den meget krøllede bil i betragtning.

Episoden har fået Hanne og Roald Jarrels til at tage kontakt til Roskilde Kommune for at få gjort noget ved de hurtige biler på Gulddyssevej, hvor man på strækningen ud fra deres hus må køre med 80 km/t på trods af den smalle vejs bakker og bugten.

"Der bliver kørt for stærkt på den vej. Men nu kører de meget pænt i øjeblikket, fordi de er så nysgerrige", siger Hanne Jarrels og fortsætter:

"Det er anden gang, der sker en ulykke her. Og en gang er vores søn også blevet påkørt bagfra, da han holdt i indkørslen. Vi har også tidligere kontaktet kommunen for at få dem til at gøre noget ved det," fortæller Hanne Jarrels, som meget gerne ser, at der bliver foretaget en trafikregulering på vejen.

"Bump er nok det eneste rigtige, for folk vil ikke have smadret deres biler af et bump, og selvom hastighedsbegrænsningen bliver sat ned, så kører folk nok for stærkt alligevel," siger Hanne Jarrels.

Og problematikken bliver taget seriøst, fortæller formand for Teknik- og Miljøudvalget i Roskilde Kommune, Torben Jørgensen (A).

"Vi tager hånd om det. Jeg har skrevet til borgeren, at jeg laver en aftale med vores park- og vej chef, og så holder vi et møde ude på stedet og tager en drøftelse af, hvad vi kan hjælpe med, og vi finder ud af, om politiet skal ind over," siger Torben Jørgensen.