Politiet efterlyser: Kvinde hjalp offer for brutalt gaderøveri

Efterforskerne i Lokalpoliti Vest vil meget gerne i kontakt med en cirka 60-70-årig kvinde, som onsdag den 27. april hjalp en 67-årig kvinde, der var offer for et brutalt gaderøveri ved Tranegilde Strandvej i Ishøj.

Politiet mener nemlig, at hun kan have vigtige oplysninger om gerningsmændene.

Gaderøveriet skete onsdag den 27. april mellem kl. 14.40 og 14.45 da den 67-årige kvinde gik på Tranegilde Strandvej i Ishøj. Hun blev overfaldet bagfra af to gerningsmænd, hvorunder hun blev slået i ansigtet og derved faldt til jorden. Da hun kom til sig selv, var hun frastjålet to halskæder og tre fingerringe. Den 67-årige kvinde pådrog sig blandt andet en flænge under det ene øje.

Den kvinde, som politiet efterlyser, kom cyklende på fortovet i retning fra Ishøj Strandvej og mod Tranegilde Strandvej. Det er politiets vurdering, at hun var årsag til, at overfaldet stoppede og at gerningsmændene flygtede. Kvinden stoppede lige efter overfaldet op ved den 67-årige kvinde og spurgte, om hun havde brug for hjælp. Hun blev ved hende, indtil andre kom til og der blev rekvireret ambulance og politi.

Efterforskerne mener, at kvinden - der er cirka 60-70 år gammel og kørte på en damecykel - kan have vigtige oplysninger, og opfordrer hende derfor til at henvende sig. Der er ikke tvivl om, at hun måtte have set gerningsmændene.

Lokalpoliti Vest, der blandt andet dækker Ishøj, er i fuld gang med efterforskningen af det brutale gaderøveri. Foruden den 60-70-årige kvinde søger man i øvrigt efter vidner, der har set overfaldet eller set nogen løbe fra stedet - eller i øvrigt har oplysninger.

Politiet har disse signalementer af gerningsmændene:

A: Mand, 25-30 år, cirka 180-190 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, skægstubbe, østeuropæisk af udseende, iført kasket, rød jakke med sorte striber og blå cowboybukser.

B: Mand, 25-30 år, cirka 175 cm høj, almindelig af bygning, østeuropæisk af udseende, lys i huden - dog lidt mørkere end A.

En tredje mand, der formentlig hold udkig, beskrives sådan:

C: 25-30 år, sort hår.

Har man oplysninger, kan man kontakte politiassistent Rikke Malmberg i Lokalpoliti Vest på telefon 72587647, eller Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.