Seje sommerferieaktiviteter

Jesper

Alle børn, som bor eller går i skole i Glostrup, kan nu tilmelde sig Glostrup Kommunes sommerferieaktiviteter via hjemmesiden www.sommeriglostrup.dk. Her tilbyder både kulturinstitutioner og foreninger et væld af aktiviteter til kommunens børn.

I år kan man for eksempel lære at danse ”energy” eller hiphop, lære seje stunt-tricks og filmteknikker eller prøve kræfter med kurveflet i papir og med malerkunst. Man kan også optræde i MGP-stil med superdygtige undervisere kendt fra TV eller kaste sig ud i parkour, der er en street-disciplin, som udvikler det kreative blik på omgivelserne.

Sommerferieaktiviteterne byder også på hygge og tid til at fordybe sig for eksempel i en skriveworkshop med masser af koncentration i luften - og her tager nye forfatteridéer måske form. Der er skruet helt op for kreativiteten i holdet ”sjov med porcelæn”, hvor gammelt porcelæn sættes sammen til nyt.

På biblioteket står den på leg og høj energi med gode sommerferiehistorier. I ”Biblo-leg” veksler aktiviteterne mellem højtlæsning, bevægelseslege og kreative opgaver, der passer til historierammen.

- Det bliver virkelig sjovt. Børnene kommer til at opleve kendte historier på en ny og spændende måde, hvor hele kroppen er med i oplevelsen, siger Peter Storm Hansen, kultur- og kommunikationsmedarbejder på Glostrup Bibliotek.

- Børnene er også glade for at lære hinanden at kende på tværs af skoler og klasser.

Der er mange andre seje og sjove aktiviteter at vælge imellem, så Glostrups yngste borgere (og deres forældre) kan glæde sig til at læse mere om alle sommerferieaktiviteterne på www.sommeriglostrup.dk. Her er både udvikling og god sommerunderholdning at hente, og uanset om børnene tænder på at skrive radiohits, lege med roller og drama eller få gang i rulleskøjterne er der basis for en sjov og sej sommerferie. Aktiviteterne koster 30 kr. om dagen.