Helsingør er Skives skræk

De bryder sig ikke specielt meget om Helsingør i Skive. Tre gange har de to klubber mødtes i denne sæson, og i går tilføjede FC Helsingør skibonitterne sæsonens tredje nederlag. Dermed holder FC Helsingør fat i den overraskende gode sjetteplads i 1. division.

Det så i kampens start ud ellers til, at Helsingør ville få ørerne en tur i maskinen. Skive indledte 1. halvleg med et større bombardement, men hver gang reddede Mikkel Bruhn i fin stil.

Som minutterne skred frem, så kom FC Helsingør dog bedre med i opgøret, og midtvejs i 1. halvleg sendte Anders Holst et langskud på overliggeren, men der blev ikke scoret i 1. halvleg.

I anden halvleg blev dødvandet brudt. Der var spillet bare to minutter, da bolden endte inde i Skive-målet efter et hjørnespark. Målet blev krediteret Helsingørs midtstopper Andreas Holm, men andre mente, at der var tale om et selvmål. Men facit var, at Helsingør kom foran 1-0.

Vito Hammershøy-Mistrati var siden tæt på at øge Helsingørs føring. Han måtte imidlertid se sit skud tage stolpen, men Helsingør kørte uden de store sværdslag sejren hjem.