Vinder af rejse til OL i Rio efterlyses

Danske Spil efterlyser en heldig kartoffel, som måske slet ikke er klar over, at han eller hun har vundet en rejse med ledsager til OL i Rio og 250.000 kroner i lommepenge.

Vinderen, der endnu ikke har meldt sig, har vundet i trækningen onsdag d. 30. marts. Spillet er købt hos Bog & Idé i Asnæs Centret.

Der er tale om en såkaldt ekstratrækning, hvor der udtrækkes ekstrapræmier til heldige personer, som har vundet mindre beløb på en onsdagslotto-kupon.

I det her tilfælde har personen vundet og fået udbetalt de 36 kroner, men har altså ikke henvendt sig til Danske Spil om den ekstrapræmie, som er fulgt med.

Danske Spil havde udloddet 15 Rio-rejser som ekstrapræmier til onsdagsvindere.

De 14 andre rejser er blevet indløst, men vinderen fra Asnæs, mangler altså stadig. Faktisk udløb fristen for at indløse præmien udløbet den 20. april, men Danske Spil har nu valgt at forlænge fristen frem til den 18. maj, så vinderen fra Asnæs kan nå at komme med på turen.

Så med mindre lottovinderen fra Asnæs Centret er tilfreds med sine 36 kroner, og lidt ligeglad med OL i Rio, så må denne gerne rette henvendelse til Danske Spil.

Det kræver dog, at man har gemt beviset for, at have vundet de 36 kroner tilbage fra den 30 marts.