Jan K. føler sig ikke færdig

34-årige Jan kristiansen spillede lørdag eftermiddag sin sidste kamp for FC Roskilde efter en enkelt sæson i klubben.

Han fik de sidste 10-12 minuter mod Skive, som FCR slog 4-3.

Nu er de videre, for den rutinerede midtbanespiller føler sig ikke færdig med fodbold, selv om han er klar til at stoppe, hvis ingen klubber kommer på banen.

- Jeg har holdt mig fit og har givet den gas til træning og har fået meget spilletid som back i hver side, så jeg har mod på mere og håber, der kommer flere muligheder. Jeg føler mig frisk i kroppen og er i god form, så jeg kan sagtens se mig i en anden 1. divisionsklub. Der er ikke fire-fem år tilbage i mig, men et eller to er der, siger han.

- Problemet er jo, at når man først har truffet beslutningen om at stoppe, så er det slut, så derfor vil jeg spille lidt mere, hvis det kan lade sig gøre. Jeg brænder stadig for fodbold og har stadig den fornødne vindermentalitet til kamp og træning, og jeg har en masse at give til nogle spillere. Det vil jeg gerne udnytte, hvis en klub kan bruge mig. Hvis ikke, så er det slut, og så skal jeg finde et job. Jeg er afklaret med begge dele, og jeg har prøvet meget og klager ikke, siger Jan Kristiansen i et interview med DAGBLADET.