Politiet: Vædder sandsynligvis årsag til dødsfald

Alt tyder på, at det var en vædder, der var årsag til, at en 73-årig mand fra Albertslund omkom, da han for nylig var ude på en stavgangstur i Kongsholmparken i Albertslund.

Vestegnens Politi har modtaget en foreløbig obduktionsrapport i forbindelse med den tragiske ulykke, og ifølge politiet peger den foreløbige rapport på vædderen som dødsårsag. Politiet har hele tiden fastslået, at der ikke er indikation på, at der er sket noget kriminelt i sagen.

Ulykken skete den 10. maj, da den 73-årige mand gik en stavgangstur i Kongsholmparken. Da han efter nogle timer ikke var kommet hjem, blev en større eftersøgning sat i gang. Den 73-årige blev fundet død dagen efter i naturområdet på grænsen mellem Albertslund og Vallensbæk. Vestegnens Politi har efterfølgende gennemført ligsyn og obduktion i et forsøg på at fastslå dødsårsagen. Politiet mangler endnu den endelige obduktionsrapport, men foreløbig tyder det altså på, at vædderen var årsag.

Der gik fire væddere rundt i en dyrefold i Kongsholmparken. Allerede få dage efter ulykken fik Albertslund Kommune aflivet den vædder, der var involveret - blandt andet fordi kommunen blev orienteret om en anden episode med vædderen, hvor der var personskade.

De tre andre væddere er desuden flyttet til dyregården Toftegården, hvor de holdes under tæt observation af professionelle. Det er sket for at skabe tryghed for de mange børn og voksne, som færdes i naturområdet i Kongsholmparken.