Nu er der sommerfest

Sommerfesten i Jyllinge står for døren, og da festen i år ligger i grundlovsweekenden, så har arrangørerne Jyllinge Menighedsråd og Hellig Kors Kirkens venner besluttet at gøre søndag den 5. juni til en grundlovsfest.

Dagen begynder med friluftsgudstjeneste kl. 10.00 under blodbøgen i præstegårdshaven. Alle tre præster medvirker, og der er ikke mindre end tre børn, der skal døbes. Kl. 11.30 er der grundlovstale ved den tidligere ombudsmand, professor Hans Gammeltoft-Hansen, og kl. 12.15 er der underholdning ved sangeren Jens-Chr. Wandt, som har optrådt i det meste af Europa samt i USA og Australien.

Han optræder ofte som solist ved højtideligheder i Kongehuset. Han er også manager, blandt andet for Lighthouse X, som repræsenterede Danmark ved Melodi Grand Prix for nylig. Hans program i præstegårdshaven består mest af populære danske sange.

I pauserne kan publikum købe pølser, hjemmebagt kage og drikkevarer. Der er også lotteri, og alt, hvad der kommer ind går til Hellig Kors Kirkens Venner. Sommerfestens sidste punkt er traditionen tro byvandring med Brugs-Inger. Vil man med på den tur, så kan gratis billetter hentes hos Kvickly Jyllinge.

Sommerfesten tyvstarter traditionen tro allerede fredag aften 3. juni. Kl. 19.00 spiller Kulturskolens Rytmiske bands i præstegårdshaven, og kl. 20.00 rykker man ned i Laden til god traditionel jazz med Six Foot Stompers. Også fredag aften er der salg af pølser, kage og drikkevarer.

Menighedsrådet oplyser, at der er gratis adgang, og alle er naturligvis velkomne til denne nye udgave af Jyllinge sommerfest.