Nærum retter fokus mod kulturen

Fredag den 3. juni mellem klokken 15 og 20 vil Biblioteksparken og Biblioteksalléen i Nærum sprudle af aktiviteter og underholdning, når der for andet år i træk bliver afholdt kulturdag.

Nærum Kulturdag fik en fantastisk modtagelse i 2015 med stor lokal opbakning og mere end 500 besøgende, og er nu klar til at gentage successen med et spændende og omfangsrigt program for 2016.

Igen i år byder lokalområdets institutioner, foreninger, kunstnere og private på et bredt udvalg af kulturelle aktiviteter og oplevelser for alle aldre. Besøgende kan glæde sig til alt lige fra ponyridning, skattejagt og dobbeltcykler til foredrag, veteranbiler, musik fra sceneområdet og besøg af julemanden.

På kulturdagen får de besøgende også mulighed for at opleve den populære søskendeduo Katinka og Sigrid fra X Factor, som giver gratis koncert for alle fremmødte.

Derudover kan man prøve kræfter med Nærum Ungecenters aktivitetsoase, ligesom alle døre vil være åbne, så det er muligt at gå på opdagelse i ungecentret, Historisk Arkiv, på biblioteket og museet, hvor dele af programmet vil folde sig ud.

Det er gratis at deltage i alle kulturdagens aktiviteter, og trænger man til at få stillet sulten og slukket tørsten, er der rig mulighed for at købe mad og drikke til meget rimelige priser.

Sidste år viste sommervejret sig fra sin flotteste side, men ved dårligt vejr, vil kulturdagen blive aflyst.

Initiativtagerne bag Nærum Kulturdag er Nærum Ungecenter, Nærum Bibliotek, Rudersdal Museer, Plejecenter Hegnsgården og Rudersdal Kulturparaply. Kulturdagen blev sidste år søsat efter det længe havde været et ønske for de kommunale institutioner i lokalområdet at skabe en årlig begivenhed i Nærum med præsentation af lokalområdet.

Læs mere på: www.rudbib.dk/naekulturdag og på www.oplevrudersdal.dk

/adk