Skum og hygge til sidste skoledag

Fredag stod den på sjov og ballade, hygge, øl og masser af barberskum. Det var nemlig sidste skoledag for Frederikssund Kommunes 9. klasser, og det blev fejret med maner blandt andet på Bløden midt i Frederiksund.

"Det er dejligt at kunne slappe af her med vennerne og nyde musik og en øl," fortæller Louise Nørgaard fra Frederikssund private Realskole.

"Det er et meget godt initiativ af kommunen, at de laver det her for os. Det er vi virkelig glade for," siger Jonas Seifert også fra Frederikssund private Realskole.

Det er første gang, kommunen har arrangeret en fest på Bløden for alle 9. klasser i kommunen. Der var sørget for musik, vand, skum og folk til at passe på de mange elever fra klokken 11:00 til 17:00. Eleverne var klædt ud og havde i løbet af formiddagen lavet sjov og ballade og delt slik ud på deres skoler, inden de altså tog af sted til Bløden.

Efter nogle timer tog eleverne hjem og gjorde sig klar til aftenens mange fester. I de kommende uger står den på mundtlige eksamener for de mange elever.