Zoo-formand trækker sig

Helene MacCormac

Tidligere borgmester Finn Madsen (S) trækker sig fra posten som bestyrelsesformand for Odsherred Zoo Rescue. Det var ellers en begejstret Finn Madsen (S), der i februar 2014 blev indsat som formand for den fond, som skulle være med til at redde den dengang lukningstruede Odsherred Zoo ved Asnæs. Den tidligere Odsherred-borgmester lovede, at der var skaffet økonomiske midler til flere års drift af dyreparken.

Fonden bestod dengang af fire medlemmer. Foruden formanden Finn Madsen, sad den kattekyndige Camilla Baird fra Hellerup, forretningsmanden Lauge Sletting og dyreparkens daglige leder Joan Thygesen i bestyrelsen. Lauge Sletting, der blev beskrevet som fondens talmand, trak sig for et år siden.

Nu forlader Finn Madsen bestyrelsen. Han forklarer sin beslutning med, at han har fået for travlt. Blandt andet med sit formandskab for Lejerbo, Holbæk.

Daglig leder Joan Thygesen ønsker ikke at kommentere Finn Madsens beslutning, som hun ikke mener, han har informeret hende om. Dog har Joan Thygesen allerede fundet to ikke navngivne personer som afløsere til de ledige pladser i bestyrelsen, oplyser hun til Nordvestnyt.