Partoutbilletter til Musik i Lejet er udsolgt

Mandag aften kunne folkene bag Musik i Lejet konstatere, at alle partoutbilletter til dette års festival er udsolgt. Det gælder både de almindelige partoutbilleter og dem til 60+. Det skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Der er over 3 måneder til festivalstart og ikke engang halvdelen af årets koncerter er offentliggjort. Alligevel er alle tredagesbilletter til sommerens festival i Tisvildeleje blevet revet væk, og der er udsolgt tidligere end nogensinde før.

- Det er helt vildt. Sidste år fik vi udsolgt i starten af maj - tidligere end nogensinde før, siger booker og stifter af festivalen, Andreas Thomas Grauengaard.

Andreas Thomas Grauengaard fortæller, at de mange solgte billetter også viser, at gæsterne stoler på, at der kommer et attraktivt musikprogram.

- Det viser bare, at det ikke kun er musikprogrammet, gæsterne kommer for. De kommer for stemningen og at det, festivalen står for, siger Andreas Thomas Grauengaard og oplyser, at de udsolgte partoutbilletter betyder, at cirka 6500 billetter er solgt.

Selv om partoutbilletterne er udsolgt, er der stadig endagsbilletter og masser af mulighed for at blive frivillig og sikre sig en billet på den måde.

Musik i Lejet løber af stablen 21.-23. juli. Andreas Thomas Grauengaard forventer, at hele musikprogrammet er klar senest den 1. juni.

britt