Børnebasket Boomer i Allerød

Det har længe været på tegnebrættet i ALBA Basket at få fat i ungdommen og forny klubben - og nu ser det ud til at ske for Allerøds egen basketklub.

ALBA har det seneste år oplevet en medlemsfremgang på over 25 procent og fremgangen kommer i form af unge basketspillere. Med det nye 'boom' har klubben derfor valgt at starte et nyt kuld i ALBA Basket i Engholmhallen.

For årgangene år 2008 og yngre er der startet et 'ALBA Mini GoRilla'-hold for både piger og drenge. Holdet samles hver søndag morgen, hvor de lærer om basket, har det sjovt og får en masse nye, gode venner.

Holdet vokser fra træning til træning, og børnene lærer fundamentale basketkundskaber. De lærer at aflevere, drible og skyde bolden i kurven ved at lege det ind.

"Vores vigtigste opgaver er, at børnene har det sjovt, give dem mulighed for at få nogle gode oplevelser gennem basketball, og få en masse nye venner i ALBA og i andre klubber," siger holdtræner Lars Kristensen.

Der er dog stadig plads på alle årgange i ALBA, så hvis man selv har lyst til at prøve kræfter med sporten, så tilbyder ALBA, at det er gratis at lege med i resten af sæson. Man kan se hvornår holdene træner på ALBA's hjemmeside.