Ronaldo: Min dårlige sæson er ikke så skidt

Efter sit hattrick mod Wolfsburg tirsdag aften havde Cristiano Ronaldo en ironisk besked til sine kritikere.

Flere gange i løbet af indeværende sæson har kritikere givet udtryk for, at Cristiano Ronaldo ikke havde niveauet fra de seneste sæsoner.

Tirsdag aften viste den portugisiske stjerne dog tårnhøjt niveau, da han som en enmandshær med et hattrick stod bag 3-0-sejren til Real Madrid mod Wolfsburg, hvilket sendte den spanske storklub videre til semifinalen i Champions League.

Og efter den præstation tog Ronaldo den ironiske hat på, da han blev spurgt til kritikken i denne sæson.

- I betragtning af at det har været en dårlig sæson for mig, har det ikke være så skidt, siger Ronaldo ifølge Reuters, inden den mere seriøse mine kommer på.

- Folk kan kritisere mig, men jeg knokler bare videre, og alle kan se mine statistikker. Jeg er meget tilfreds, og med en måned tilbage af sæsonen, kan jeg blive endnu bedre.

Et kig på statistikkerne gør det da også svært at konkludere, at Ronaldo har haft en skidt sæson.

I ti Champions League-kampe har portugiseren nettet hele 16 gange, hvilket er blot et mål fra hans scoringsrekord i turneringen. Blandt andet har han scoret hattrick tre gange i denne sæson. Det har ingen præsteret før.

Han er desuden topscorer i den spanske liga med 30 mål i 32 kampe, mens han har stået for den målgivende aflevering til en holdkammerat 11 gange i ligaen.

- Det er ikke så dårligt, er det, spørger Ronaldo retorisk.

- Mål er i mit dna, og jeg ønsker at blive ved med at score dem for holdet.

Og mens hele fodboldverdenen snakker om Ronaldos magiske aften på Bernabeu tirsdag, så tager hovedpersonen selv toppen af hysteriet.

- Det var ikke den bedste, men det var da en af mine bedste europæiske aftener.