Sønderjyske-træner efter 22-23: Angrebet blev ynkeligt

Morten Henriksen var utilfreds med, at Sønderjyske-spillerne ikke gav den fuld gas i angrebet mod Team Tvis.

Selv om Sønderjyske kom med i herrernes håndboldslutspil på det yderste mandat som nummer otte i grundspillet, formåede holdet lørdag at spille lige op med vinderen af grundspillet, Team Tvis Holstebro.

Men holdet savnede koldblodighed i anden halvleg og måtte se sig slået 22-23 i hjemmekampen. Det irriterede træner Morten Henriksen.

- Vi spillede baglæns i store perioder af anden halvleg i vores angrebsspil og lavede mange tekniske fejl. Så får man ikke point på dette niveau, og så kan man se, vi blev nummer otte (i grundspillet).

- Det blev for ynkeligt i angrebet. I vores overtalssituationer smed vi bolden væk i stedet for at gå mod mål. Håndbremsen blev trukket, og det er ikke vores lod i dette slutspil. Vi skal give den fuld gas, ellers har vi ikke en chance, siger træneren.

Med nederlaget er Sønderjyske det eneste hold uden point i slutspilsgruppe 1. Tvis fører nu med fire point, mens Bjerringbro-Silkeborg og Skjern har henholdsvis to og et point.

Med en sejr kunne Sønderjyske have åbnet gruppen helt op, og Morten Henriksen medgiver, at kampen skulle have kastet point af sig, hvis Sønderjyske skal gøre sig forhåbninger om at slutte blandt de to bedste i gruppen, der avancerer til semifinalerne.

- Hvis vi skal i semifinalen, var det sådan en kamp, vi skulle have point i. Jeg havde håbet på, at vi kunne være godt med på hjemmebane.

- Vi har ikke haft ret mange hjemmekampe, hvor vi ikke har spillet lige op. Det er en god indikation på, at rækken er lige, men vi greb bare ikke chancen i dag, siger træneren.