Bil kørte gennem husmur

Hvad gør man, når man får uventede gæster? I dette tilfælde ikke så meget, for der var heldigvis ingen hjemme, da det usædvanlige uheld skete søndag eftermiddag ved 14.30-tiden på Parkvej i Slagelse.

To biler var ifølge politiet ganske tæt på at køre frontalt ind i hinanden, men den ene undveg i sidste øjeblik - og fortsatte herefter ind i et Stofa-skab, før den ramlede ind i husmuren til nummer 22. Farten har været ret høj, for det lykkedes bilen at bryde igennem muren, hvorefter kofanger med mere pludselig holdt parkeret på stuegulvet.

- Jeg fik et chok, da jeg hørte om det, fortæller husets beboer, der ikke ønsker sit navn eller billede i avisen.

Hun var ikke hjemme, men blev hurtigt kaldt hjem efter ulykken.

Hendes søn havde forladt huset - blot få minutter inden ulykken skete.

- Jeg tror nærmest, jeg mødte bilen på vej ud, siger han til Sjællandske.

Kort efter ulykken tilkaldte politiet nogle håndværkere, som hurtigt var på pletten for at tætne hullet i væggen midlertidigt.

- Mandag kommer taksatoren forbi, og så vil han vurdere skaden. Men helt billigt bliver det i hvert fald ikke, vurderer ejeren af huset.

Avisen fik lov til at komme indenfor og tage et billede af skaderne, som umiddelbart begrænser sig til muren. Dog kan det ikke udelukkes, at der også er sket skader på fundamentet. Hvem der i sidste ende skal betale for ulykken, bliver formentlig afgjort af politiet og forsikringsselskaberne.