Duften af forår lokkede folk indendørs

I denne weekend afviklede FrederiksborgCentret for første gang livsstilsmessen Mad, Liv og Bolig, der er opstået efter at centeret har lagt sin forårsmesse og sin vin- og gastronomimesse sammen. Og allerede fra morgenstunden på åbningsdagen blev det koncept vel modtaget af de besøgende.

- Vi har allerede nu set rigtig godt med besøgende, som gerne vil se, hvad vores nye livsstilsudstillere har at byde på. Før hørte jeg en, der sagde »Ih, her dufter af forår«. Og det er jo lige præcis det, vi gerne vil have. At man kommer herind og bliver inspireret til at køre hjem og lave nye ting i hus og have, sagde salgs- og projektleder i FrederiksborgCentret Dorte Jones, da Frederiksborg Amts Avis lagde vejen forbi messen først på eftermiddagen.

Og det gode humør hos arrangøren var intakt søndag eftermiddag, da messen var ved at være slut.

- Jeg vil sige, at vi har haft endnu flere besøgende i dag. Jeg har ikke noget eksakt tal, men hvis vi skyder på, at cirka 6000 mennesker har besøgt messen i løbet af weekenden, så er det nok ikke skudt helt forbi, lød det fra Dorte Jones, der derfor allerede nu lover, at det ikke bliver sidste gang, de besøgende inviteres indenfor til smagsprøver på både mad, vin, interiør, hus- og haveindretning.

- Messen bliver gentaget i det her format, det er helt sikkert. Det har vi kunnet mærke lige fra start, siger hun.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.